Cîţu: Teodorovici a făcut România de râs, acum e rândul lui Daea. Guvernul României dansează după cum cântă arabii

Petre Daea

Guvernul României dansează după cum cântă arabii, dar noi plătim masa, susţine senatorul PNL Florin Cîţu, revoltat de faptul că, deşi Comisia Europeană i-a cerut Daea să oprească exportul a 70.000 de oi în ţările arabe, Guvernul a făcut exact pe dos!

Şi acest caz nu este unul singular, arată Cîţu, care cere demisia lui Petre Daea.

Teodorovici a făcut România de râs din poziţia de preşedinte al ECOFIN atunci când la ordinul partenilor lui Dragnea arabi a cerut să fie scoase de pe lista neagră a UE paradisurile fiscale din ţările arabe.

Astăzi este rândul lui Daea să arate că este soldat disciplinat al lui Dragnea. CE i-a scris şi i-a spus să nu exporte animale vii către ţările arabe dacă NU SE RESPECTĂ legislaţia UE.

Poate comunistul Daea a uitat dar România este membră UE nu în liga arabă.

Daea ignoră CE şi merge mai departe cu exportul de animale vii deşi ştie că ÎNCALCĂ LEGISLAŢIA UE şi începe procedura de infringement. Aşa de mare este şpaga încât merită să distrugem şi mai mult relaţiile cu UE?

Încă un lucru. Când este vorba de buşteni Dragnea şi PSD au introdus o lege prin care INTERZIC exportul de buşteni pentru că zic ei este mai profitabil să exporţi cherestea. De ce nu aplică comuniştii de la PSD ALDE acest principiu şi la animale vii?

Ministrul de pe vremea lui Ceauşescu, aka comunist, Daea, TREBUIE urgent să demonstreze UE şi românilor că nu încălcă legislaţia UE. Dacă o încalcă şi România trebuie să plătească amenda, VĂ GARANTEZ că Daea plăteşte această amendă“, scrie pe Facebook senatorul.

Reamintim în context că Animals International a anunţat deja că dă în judecată Guvernul României pentru încălcarea deliberată a legislaţiei şi a cerut Comisiei Europene “să demareze infringement împotriva autorităţilor corupte de la Bucureşti.”

Ultimile știri

ULTIMELE ARTICOLE FACEBOOK

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Urmați-ne

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us

Latest Posts